Partizan: Balažic operisan! I Ostojić mora ''pod nož''!

Balažic operisan u Rimu, sledi dug put oporavka! Doktor Marijani je poznat po tome što je do sada na teren od teške povrede vratio Frančeska Totija, Mirka Vučinića, Darka Lazovića. I Ostojić mora na operaciju! Iskomplikovala se pređašnja povreda...

Fudbal 20.11.2015 | 11:20
Partizan: Balažic operisan! I Ostojić mora ''pod nož''!

Fudbaleru Partizana Gregoru Balažicu u četvrtak su u Rimu uspešno operisani prednji ukršteni ligamenti kolena. Balažica je operisao poznati doktor Marijani koji je specijalista baš za ovakve vrste povreda.

Marijani je poznat po tome što je do sada na teren od teške povrede vratio Frančeska Totija, Mirka Vučinića, Darka Lazovića.

“Sve je proteklo u najboljem redu“, poručio je u izjavi za Sportski žurnal lekar Partizana Ilija Rosić, koji je sa slovenačkim internacionalcem u Rimu.

Balažic se povredio početkom meseca na meču u Bilbau protiv Atletika u Ligi Evrope, a sledi mu oporavak od šest do osam meseci.

Gregor Balažic operisan je u četvrtak uspešno u Rimu, a njegovim putem moraće još jedan fudbaler Partizana! Milošu Ostajiću iskomplikovala se povreda - prelom potkolenice, u pukotini na kosti formirala se cista, koja u proteklih nekoliko meseci nije dozvoljavala potkolenica normalno sraste, piše Sport,

Miloš Ostojić je uspešno prošao pripreme i igrao utakmice, ali je osećao tegobe, zbog čega je podvrgnut dodatnom pregledu na kome ovaj problem otkriven. U početku je ideja bila da se hirurški zahvat odloži do decembra, no s obzirom da Ostojića očekuje tromesečni oporavak odlučeno je da operacija bude obavljena odmah.

Procene su da bi defanzivac Partizana mogao da bude fit za početak zimskih priprema.

Komentari / 0

Ostavite komentar