Новак: Вјерујем да ћу против Рафе играти свој најбољи тенис!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић после победе над Томашем Бердихом, није крио задовољство због пласмана у полуфинале.

Тенис 20.11.2015 | 09:40
Новак: Вјерујем да ћу против Рафе играти свој најбољи тенис!

После нових 167.000 долара и још 200 обезбеђених АТП поена, Новак је признао да није имао лак задатак против чешког тенисера.

"Морао сам да будем стрпљив, да чекам своју прилику на његов други сервис. И то се и догодило на 5:5 у том другом сету. Све у свему, био је то силидан меч и са моје и са његове стране, мада смо, руку на срце, могли да одиграмо и боље. Сезона је била дуга и дали смо све од себе", каже Ђоковић.

Новака у суботу од 15 часова очекује дуел са Надалом. Биће то њихов 46. меч, Шпанац до сада има победу више (23:22), а први тенисер света је свестан да ће морати да одигра најбоље што може ако жели да игра у још једном финалу.

"Рафа има још један меч у групи, а ја ћу имати прилике да га посматрам са својим тимом и припремам тактику. Надам се да ћу бити у стању да у полуфиналу одиграм свој најбољи тенис, то је неопходно ако желите да га победите", закључио је шампион турнира у Лондону.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ХАЈДЕ НОЛЕ

20.11.2015 10:20

БАР НАС ТИ ОБРАДУЈ У ОВОЈ ЛУДОСТИ

ОДГОВОРИТЕ