Novak: Vjerujem da ću protiv Rafe igrati svoj najbolji tenis!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle pobede nad Tomašem Berdihom, nije krio zadovoljstvo zbog plasmana u polufinale.

Tenis 20.11.2015 | 09:40
Novak: Vjerujem da ću protiv Rafe igrati svoj najbolji tenis!

Posle novih 167.000 dolara i još 200 obezbeđenih ATP poena, Novak je priznao da nije imao lak zadatak protiv češkog tenisera.

"Morao sam da budem strpljiv, da čekam svoju priliku na njegov drugi servis. I to se i dogodilo na 5:5 u tom drugom setu. Sve u svemu, bio je to silidan meč i sa moje i sa njegove strane, mada smo, ruku na srce, mogli da odigramo i bolje. Sezona je bila duga i dali smo sve od sebe", kaže Đoković.

Novaka u subotu od 15 časova očekuje duel sa Nadalom. Biće to njihov 46. meč, Španac do sada ima pobedu više (23:22), a prvi teniser sveta je svestan da će morati da odigra najbolje što može ako želi da igra u još jednom finalu.

"Rafa ima još jedan meč u grupi, a ja ću imati prilike da ga posmatram sa svojim timom i pripremam taktiku. Nadam se da ću biti u stanju da u polufinalu odigram svoj najbolji tenis, to je neophodno ako želite da ga pobedite", zaključio je šampion turnira u Londonu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

HAJDE NOLE

20.11.2015 10:20

BAR NAS TI OBRADUJ U OVOJ LUDOSTI

ODGOVORITE