Партизан је нудио и 300 000 евра по сезони, али...

Бразилцу уговор истиче у децембру, показао је жељу да се врати у Партизан, али понуде које има из иностранства превазилазе могућности црно-белих.

Фудбал 20.11.2015 | 23:00
Партизан је нудио и 300 000 евра по сезони, али...

Партизан је до прошлог лета имао праксу да новим играчима не нуди уговоре веће од 100.000 евра по сезони, али је био спреман да ове зиме утростручи ту суму како би приволео бразилског нападача Клеа да се врати у Хумску.

Означен као највеће појачање за зимски прелазни рок, Клео је добио понуду Партизана вредну 300.000 евра годишње, али ни то није било довољно, пише лист Спорт.

Спортски директор црно-белих Ивица Илиев је открио да су контакти остварени, али да црно-бели не могу да парирају осталим понудама које су стигле на Клеову адресу.

“Имали смо идеју да ангажујемо Клеа јер такав калибар фудбалера је неопходан Партизану у овом тренутку. Разговорали смо после дужег времена и могу рећи да се није променио. Ипак, рекао бих да је та прича ван нашег домашаја иако и Клео и ми имамо жељу за сарадњом. Клео ће у децембру бити слободан игач. И то у најбољим годинама. Добро је играо и финансијски добро прошао у Ателтико Параненсеу. Понуде, поред наше, које има на столу су изузетно јаке и ми без обзира на сву нашу жељу нисмо у стању да им парирамо”, рекао је Илиев за Спорт.

Клео је прошле сезоне био најбољи стрелац Атлетико Параненсеа, али у овогодипњем шампионату је чешће био ван терена, него на њему због проблема са повредама.

Коментари / 0

Оставите коментар