Partizan je nudio i 300 000 evra po sezoni, ali...

Brazilcu ugovor ističe u decembru, pokazao je želju da se vrati u Partizan, ali ponude koje ima iz inostranstva prevazilaze mogućnosti crno-belih.

Fudbal 20.11.2015 | 23:00
Partizan je nudio i 300 000 evra po sezoni, ali...

Partizan je do prošlog leta imao praksu da novim igračima ne nudi ugovore veće od 100.000 evra po sezoni, ali je bio spreman da ove zime utrostruči tu sumu kako bi privoleo brazilskog napadača Klea da se vrati u Humsku.

Označen kao najveće pojačanje za zimski prelazni rok, Kleo je dobio ponudu Partizana vrednu 300.000 evra godišnje, ali ni to nije bilo dovoljno, piše list Sport.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je otkrio da su kontakti ostvareni, ali da crno-beli ne mogu da pariraju ostalim ponudama koje su stigle na Kleovu adresu.

“Imali smo ideju da angažujemo Klea jer takav kalibar fudbalera je neophodan Partizanu u ovom trenutku. Razgovorali smo posle dužeg vremena i mogu reći da se nije promenio. Ipak, rekao bih da je ta priča van našeg domašaja iako i Kleo i mi imamo želju za saradnjom. Kleo će u decembru biti slobodan igač. I to u najboljim godinama. Dobro je igrao i finansijski dobro prošao u Ateltiko Paranenseu. Ponude, pored naše, koje ima na stolu su izuzetno jake i mi bez obzira na svu našu želju nismo u stanju da im pariramo”, rekao je Iliev za Sport.

Kleo je prošle sezone bio najbolji strelac Atletiko Paranensea, ali u ovogodipnjem šampionatu je češće bio van terena, nego na njemu zbog problema sa povredama.

Komentari / 0

Ostavite komentar