Антара разочаран: Мој Партизан ме повредио!

„После свега што ми се десило са репрезентацијом мој Партизан ме ставио у ложу са Андријом Драшковићем“, поручио је Радомир Антић!

Фудбал 22.11.2015 | 12:40
Антара разочаран: Мој Партизан ме повредио!

Надали су се навијачи Партизана да би некадашњи селектор Србије Радомир Антић могао да се врати у Хумску. Често је популарни Антара ове јесени био гост на мечевима црно-белих, али са њих не носи лепе утиске.

Поред игре Партизана Радомир Антић је разочаран чињеницом да је у дуелу против Атлетик Билбаа морао да дели ложу са Андријом Драшковићем.
„После свега што ми се десило с репрезентацијом, одем да гледам Партизан, мој Партизан... И онда ме задеси нови шок. Ставили су ме у ложу са Андријом Драшковићем. Три дана смо моја супруга и ја били на насловним странама у Србији. То је срамота. Ја то не заслужујем. Посебно не од мог Партизана. Много су ме повредили“, поручио је за Курир Радомир Антић.

Он је разочаран комплетном ситуацијом у српском фудбалу. Посебно су га заболела дешавања уочи међа између репрезентација Србије и Португала.
„Хтео сам да гледам утакмицу између Србије и Португала. Дали су ми ложу под бројевима 23 и 25, ваљда да некоме не би сметао. После сам видео председника како седи и скрива се, ваљда од навијача да му не би звиждали. Тешко ми је због репрезентације, тешко ми је да причам о томе. Народ све зна“, додао је Антић.

Коментари / 0

Оставите коментар