Antara razočaran: Moj Partizan me povredio!

„Posle svega što mi se desilo sa reprezentacijom moj Partizan me stavio u ložu sa Andrijom Draškovićem“, poručio je Radomir Antić!

Fudbal 22.11.2015 | 12:40
Antara razočaran: Moj Partizan me povredio!

Nadali su se navijači Partizana da bi nekadašnji selektor Srbije Radomir Antić mogao da se vrati u Humsku. Često je popularni Antara ove jeseni bio gost na mečevima crno-belih, ali sa njih ne nosi lepe utiske.

Pored igre Partizana Radomir Antić je razočaran činjenicom da je u duelu protiv Atletik Bilbaa morao da deli ložu sa Andrijom Draškovićem.
„Posle svega što mi se desilo s reprezentacijom, odem da gledam Partizan, moj Partizan... I onda me zadesi novi šok. Stavili su me u ložu sa Andrijom Draškovićem. Tri dana smo moja supruga i ja bili na naslovnim stranama u Srbiji. To je sramota. Ja to ne zaslužujem. Posebno ne od mog Partizana. Mnogo su me povredili“, poručio je za Kurir Radomir Antić.

On je razočaran kompletnom situacijom u srpskom fudbalu. Posebno su ga zabolela dešavanja uoči međa između reprezentacija Srbije i Portugala.
„Hteo sam da gledam utakmicu između Srbije i Portugala. Dali su mi ložu pod brojevima 23 i 25, valjda da nekome ne bi smetao. Posle sam video predsednika kako sedi i skriva se, valjda od navijača da mu ne bi zviždali. Teško mi je zbog reprezentacije, teško mi je da pričam o tome. Narod sve zna“, dodao je Antić.

Komentari / 0

Ostavite komentar