Шта ће бити са Фејсом и Ђуричићем?!

Због лошег почетка сезоне у Примеири, славни клуб спрема промене у првом тиму.

Фудбал 20.11.2015 | 14:00
Шта ће бити са Фејсом и Ђуричићем?!

Иако у Лиги шампиона бележи сјајне резултате и једном ногом је у осмини финала после четири одиргана кола, Бенфика посрће на домаћем фпорнту и ситуација у клубу је све више напета. После две узастопне титуле националног шампиона, Бенфика ове сезоне губи корак са Портом и Спортингом, а чак је и Брага испред лсабонских Орлова на првенственој лествици.

Зато потртугалски медији спекулишу о јануарском спремању на Ла Лужу које ће значити одлазак неких првотимаца. Према писању медија у Португалији на списку играча који су вишак су и двојица српских потенцијалних репрезентативаца: Филип Ђуричић и Љубомир Фејса.

Бенфика жели да се реши играча на које не рачуна за други део сезоне и отвори простор за појачања која би помогла клубу да одбрани титулу. Тренер Руи Виторија је проценио да му Фејса и Ђуричић нису потребни и они ће у зимском прелазном року моћи да напусте Лисабон уз адекватне понуде. Фејса је од поечтка сезоне у Примеири одиграо два меча и уписао 11 минута на терену, док Ђуричић није ни улазио у игру.

Поред њих двојице, на списку играча који су вишак 18-годишњи Холанђанин Билал Уд Чик, конторверзни Адел Тарабт, али и италијански везиста Брајан Кристанте који је дошао из Милан и у којег су полагане велике наде...

Коментари / 0

Оставите коментар