Šta će biti sa Fejsom i Đuričićem?!

Zbog lošeg početka sezone u Primeiri, slavni klub sprema promene u prvom timu.

Fudbal 20.11.2015 | 14:00
Šta će biti sa Fejsom i Đuričićem?!

Iako u Ligi šampiona beleži sjajne rezultate i jednom nogom je u osmini finala posle četiri odirgana kola, Benfika posrće na domaćem fporntu i situacija u klubu je sve više napeta. Posle dve uzastopne titule nacionalnog šampiona, Benfika ove sezone gubi korak sa Portom i Sportingom, a čak je i Braga ispred lsabonskih Orlova na prvenstvenoj lestvici.

Zato potrtugalski mediji spekulišu o januarskom spremanju na La Lužu koje će značiti odlazak nekih prvotimaca. Prema pisanju medija u Portugaliji na spisku igrača koji su višak su i dvojica srpskih potencijalnih reprezentativaca: Filip Đuričić i Ljubomir Fejsa.

Benfika želi da se reši igrača na koje ne računa za drugi deo sezone i otvori prostor za pojačanja koja bi pomogla klubu da odbrani titulu. Trener Rui Vitorija je procenio da mu Fejsa i Đuričić nisu potrebni i oni će u zimskom prelaznom roku moći da napuste Lisabon uz adekvatne ponude. Fejsa je od poečtka sezone u Primeiri odigrao dva meča i upisao 11 minuta na terenu, dok Đuričić nije ni ulazio u igru.

Pored njih dvojice, na spisku igrača koji su višak 18-godišnji Holanđanin Bilal Ud Čik, kontorverzni Adel Tarabt, ali i italijanski vezista Brajan Kristante koji je došao iz Milan i u kojeg su polagane velike nade...

Komentari / 0

Ostavite komentar