Мурињова “листа за одстрел“, ту је и Матић!

Мурињо је са овом намером упознао и власника Челсија Романа Абрамовича и објаснио му зашто сматра да ове продаје морају да се реализују како би Плавцима коначно кренуло!

Фудбал 20.11.2015 | 09:20
Мурињова “листа за одстрел“, ту је и Матић!

Челси игра очајно ове сезоне, а португалском стручњаку Жозеу Мурињу опасно се љуља столица. Он такође није задовољан игром већине фудбалера, а каталонски Спорт преноси да је спреман на револуцију у зимском прелазном року за који је спремио списак од четири “капиталца“ за продају.

На списку се наводно налази и српски везиста Немања Матић, а ту су и Еден Азар, Оскар и Дијего Коста.

Мурињо је са овом намером упознао и власника Челсија Романа Абрамовича и објаснио му зашто сматра да ове продаје морају да се реализују како би Плавцима коначно кренуло.

Португалац је, чини се, спреман да преузме велики ризик због оваквог потеза јер се ипак ради о играчима који представљају окосницу тима.

У случају Матића, којег је Мурињо и вратио у Челси у јануару 2014, у незваничним разговорима у клубу пожалио се на лошу атмосферу у свлачионици. Иако је српски фудбалер негирао да постоји шанса да оде са Стамфорд Бриџа, можда по оној народној “Где има дима, има и ватре“ ствари ипак стоје мало другачије.

Према незваничним информацијама, Мурињов и Азаров однос погоршао се претходних месеци, Белгијанац на столу има понуду миланског Интера. Тренер Неразура спреман је да плати до 35.000.000 евра уз бонусе за овај трансфер.

Понуда из Италије постоји и за Оскара који је још летос био на листи жеља шампиона Јувентуса. Менаџери бразилског фудбалера су већ успоставили контакт са Старом дамом која је издвојила 24.000.000 евра.

Када је у питању нападач Дијего Коста, његов трансфер директно би могао да буде повезан са доласком Антоана Гризмана из Атлетика. Наводно, Јорганџије би биле спремне да га у зимском прелазном року продају Челсију за 35.000.000 евра, а да се на Висенте Калдерон врати Коста.

Коментари / 0

Оставите коментар