Murinjova “lista za odstrel“, tu je i Matić!

Murinjo je sa ovom namerom upoznao i vlasnika Čelsija Romana Abramoviča i objasnio mu zašto smatra da ove prodaje moraju da se realizuju kako bi Plavcima konačno krenulo!

Fudbal 20.11.2015 | 09:20
Murinjova “lista za odstrel“, tu je i Matić!

Čelsi igra očajno ove sezone, a portugalskom stručnjaku Žozeu Murinju opasno se ljulja stolica. On takođe nije zadovoljan igrom većine fudbalera, a katalonski Sport prenosi da je spreman na revoluciju u zimskom prelaznom roku za koji je spremio spisak od četiri “kapitalca“ za prodaju.

Na spisku se navodno nalazi i srpski vezista Nemanja Matić, a tu su i Eden Azar, Oskar i Dijego Kosta.

Murinjo je sa ovom namerom upoznao i vlasnika Čelsija Romana Abramoviča i objasnio mu zašto smatra da ove prodaje moraju da se realizuju kako bi Plavcima konačno krenulo.

Portugalac je, čini se, spreman da preuzme veliki rizik zbog ovakvog poteza jer se ipak radi o igračima koji predstavljaju okosnicu tima.

U slučaju Matića, kojeg je Murinjo i vratio u Čelsi u januaru 2014, u nezvaničnim razgovorima u klubu požalio se na lošu atmosferu u svlačionici. Iako je srpski fudbaler negirao da postoji šansa da ode sa Stamford Bridža, možda po onoj narodnoj “Gde ima dima, ima i vatre“ stvari ipak stoje malo drugačije.

Prema nezvaničnim informacijama, Murinjov i Azarov odnos pogoršao se prethodnih meseci, Belgijanac na stolu ima ponudu milanskog Intera. Trener Nerazura spreman je da plati do 35.000.000 evra uz bonuse za ovaj transfer.

Ponuda iz Italije postoji i za Oskara koji je još letos bio na listi želja šampiona Juventusa. Menadžeri brazilskog fudbalera su već uspostavili kontakt sa Starom damom koja je izdvojila 24.000.000 evra.

Kada je u pitanju napadač Dijego Kosta, njegov transfer direktno bi mogao da bude povezan sa dolaskom Antoana Grizmana iz Atletika. Navodno, Jorgandžije bi bile spremne da ga u zimskom prelaznom roku prodaju Čelsiju za 35.000.000 evra, a da se na Visente Kalderon vrati Kosta.

Komentari / 0

Ostavite komentar