Звезда: Нема продаје играча до 31. августа 2016.!

Управни одбор Црвене звезде ставио је вето на продају свих фудбалера до краја квалификација за Лигу шампиона, 31. августа 2016. године.

Фудбал 19.11.2015 | 16:00
Звезда: Нема продаје играча до 31. августа 2016.!

Црвено-бели су једном ногом већ шампиони Србије, јер после трећине сезоне имају 16 бодова више од најближег пратиоца.

Због тога у Љутице Богдана већ планирају квалификације за ЛШ, а иако ће опет главни циљ током зиме бити борба за Евро лиценцу, УО истиче да ће новац за то обезбедити мимо продаје играча.

Последњих недеља су у центар пажње избили Александар Караи и Марко Грујић, за које су заинтересовани многобројни европски клубови, а раније се спекулисало о продаји Луке Јовића.

"Стављен је вето за одласке веће групе фудбалера до краја квалификација за Лигу шампиона 31. августа 2016. године. То је став Управног одбора клуба, и сви клубови који су заинтересовани за тренутно наше водеће играче, Грујића, Катаија и остале, знају за тај услов", потврдио је председник ЦЗ Светозар Мијаиловић, а преносе "Вечерње новости".

Звезди је до марта 2016. године потребно пет милиона евра како би добила УЕФА лиценцу, те исплатила зараде играчима и запосленима.

"Надам се да смо врло близу да финансије решимо мимо продаје играча, мада не одбацујем могућност да се појави клуб из иностранства који би већ сада капарисао и платио одређену суму за неког од фудбалера, и то по нашим условима, односно да их добију тек на лето 2016. године. Наравно, живимо у тешким временима, живот је непредвидив и све је променљиво. У овом часу ми се држимо наше одлуке верујући да ћемо пронаћи адекватно решење, јер знамо да нас само резултатски успеси и пласман у Лигу шампиона или Лигу Европе воде ка просперитету", закључио је Мијаиловић.

Тренер Миодраг Божовић је недавно изјавио да би са актуелном "кичмом" тима уз два-три појачања екипа могла да се бори за пласман у Лигу шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар