Рампа: Вијестиуммета угашене на Тwиттеру!

Тwиттер налог блога Вијестиуммета, који промовише активности терористичке организације Исламска држава, суспендован је, и данас му није могуће приступити.

Босна и Херцеговина 18.11.2015 | 22:55
Рампа: Вијестиуммета угашене на Тwиттеру!

"Овај налог је суспендован", пише у поруци, те се наводи образложење из којег се закључује да иза суспензије стоји управо Тwиттер. Међутим, на Тwиттеру се спекулише да иза ове "рампе" стоје Анонимуси.

Подсјетимо, извјештавајући о серији терористичких напада у Паризу, Вијестиуммета на свом блогу написале су да се ради о "Радосној вијести за све искрене муслимане!"

Потом је тај блог, називајући безбједносне агенције у БиХ "будалама", објавио да је "Босна преливена крвљу муџахида који су се борили да успоставе шеријат".

"Тако нам Алаха, та крв није узалуд проливена, та крв је већ дала плодове своје и ти плодови ће ускоро да вам главе са ваших вратова скидају", стоји у пријетњи написаној на блогу Вијестиуммета.

Драган Мектић, министар безбједности БиХ, раније је за портал Независних потврдио да је блог Вијестиуммета лоциран на простору Џорџије, у САД.

"Слиједи сарадња са институцијама САД како би се идентификовало гдје и на ком мјесту се налази тај портал", рекао је он.

Подсјећамо, слична судбина је и раније задесила Тwиттер налоге које су Вијестиуммета отварале.

Извор: Независне новине

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пиxy

18.11.2015 22:44

Важнији су они који стоје иза овог сајта. Није успјех угасити "вијести умметс", успјех је процесуирати одговорне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

18.11.2015 23:25

Што се тиче Босне "ВИЈЕСТИУММЈЕТА" НИЈЕ ништа слагала. Босна и јесте створена крвљу мухаџедина који су потпомогнути од МЗ у борби против Православни СРБа играли код Теслића фудбал са отсеченом главом СРБског свештеника!

ОДГОВОРИТЕ