Реал отпушта Бензему због Валбуене?!

Центарфор Реал Мадрида Карим Бензема могао би да добије отказ уколико се установи да је учествовао у уцењивању саиграча из репрезентације Матјуа Валбуене.

Фудбал 19.11.2015 | 08:00
Реал отпушта Бензему због Валбуене?!

Како преноси шпански АС, раније овог месеца Бензема је саслушан од стране француске полиције због наводног покушаја уцене Валабуене видео снимком, а у споменутој истрази учестовао је и некадашњи репрезентативац Француске Ђибрил Сисе.

Бензема је заједно са још три фудбалера против којих је већ раније покренута истрага покушао да изнуди новац од Валабуене, а недавно је процурео транскрипт разговора између Бенземе и једног од уцењивача.

Како преноси шпански лист, 'Краљевски клуб' стао је у одбрану свог играчца издајући званично саопштење, али исти лист тврди да је председник клуба Флорентино Перес спреман да уручи отказ Бенземи, уколико се установи његова кривица.

Бензема је током фудбалске каријере наступао за Лион, пре него што је 2009. године стигао у Мадрид.

За Реал Мадрид одиграо је укупно 289 утакмица, постигао 140 голова и освојио једну титулу шампиона Шпаније, Лигу шампиона, два Купа Краља, Суперкуп Шпаније, УЕФА Суперкуп и ФИФА Светско клупско првенство.

По француским законима, за покушај изнуде новца предвиђена је максимална затворска казна од пет година.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Да Да

19.11.2015 07:13

Треба гов.. иза ресетака

ОДГОВОРИТЕ