Real otpušta Benzemu zbog Valbuene?!

Centarfor Real Madrida Karim Benzema mogao bi da dobije otkaz ukoliko se ustanovi da je učestvovao u ucenjivanju saigrača iz reprezentacije Matjua Valbuene.

Fudbal 19.11.2015 | 08:00
Real otpušta Benzemu zbog Valbuene?!

Kako prenosi španski AS, ranije ovog meseca Benzema je saslušan od strane francuske policije zbog navodnog pokušaja ucene Valabuene video snimkom, a u spomenutoj istrazi učestovao je i nekadašnji reprezentativac Francuske Đibril Sise.

Benzema je zajedno sa još tri fudbalera protiv kojih je već ranije pokrenuta istraga pokušao da iznudi novac od Valabuene, a nedavno je procureo transkript razgovora između Benzeme i jednog od ucenjivača.

Kako prenosi španski list, 'Kraljevski klub' stao je u odbranu svog igračca izdajući zvanično saopštenje, ali isti list tvrdi da je predsednik kluba Florentino Peres spreman da uruči otkaz Benzemi, ukoliko se ustanovi njegova krivica.

Benzema je tokom fudbalske karijere nastupao za Lion, pre nego što je 2009. godine stigao u Madrid.

Za Real Madrid odigrao je ukupno 289 utakmica, postigao 140 golova i osvojio jednu titulu šampiona Španije, Ligu šampiona, dva Kupa Kralja, Superkup Španije, UEFA Superkup i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

Po francuskim zakonima, za pokušaj iznude novca predviđena je maksimalna zatvorska kazna od pet godina.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Da Da

19.11.2015 07:13

Treba gov.. iza resetaka

ODGOVORITE