Додијељена награда Вилдани Селимбеговић

Главној и одговорној уредници Ослобођења Вилдани Селимбеговић руководство САИС-а предвођено Даниелом Сервером, Даниелом Хамилтоном и Саšом Топерићем уручило је признање за професионално новинарство и борбу против корупције.

Босна и Херцеговина 17.11.2015 | 15:10
Додијељена награда Вилдани Селимбеговић

Захвалившšи се на признању Селимбеговић је одржžала говор под називом "Коме смета мир?"

Она је, између осталог, поручила да власти у БиХ треба да схвате да је Дејтонски Устав документ мира, а не полигон за обрачуне, пријетње референдумом, прогон неистомиšшљеника, вапаје угрожžености, треће ентитете, заšштиту својих злочинаца и криминалаца:

"Ако БиХ успије, то ће значити и реформе пред властитим партијским огледалима. Увјерена сам да је то насушšна потреба у земљи која већ двије деценије траžжи алиби за нерад и терор својих политичких елита. И проналази га једино у Дејтону: управо зато, ја, која се годинама виšше него ЕУ надам БиХ у НАТО пакту, као гаранту мира и безбједности, већ одавно не питам коме смета Дејтон, већ коме смета мир. А бојим се да их јоšш има у БиХ, поручила, између осталог, Селимбеговић.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

маја

17.11.2015 14:41

Награда је у правим рукама.Доро питање.А коме смета мир? Запитајмо се?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сомер

17.11.2015 16:25

Драга моја Вилдана, говорити истину у БиХ је несто сто се не исплати на кратке стазе, а кад испадне да си била у праву нико те се не сјети. Ја би ти препоруцио да се канес цорава посла јер у тој пропалој дрзави се не исплати борити низаста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

17.11.2015 18:19

Па и онај телефонски број КРИМОЛОВЦА је само замка.Кад назовес морас се представити а онда си тек у говнима.

ОДГОВОРИТЕ