Црногорци кренули да опколе режим

На вечерашњи протест Демократског фронта у Подгорици, који почиње од 18 часова, кренули су данас грађани из целе Црне Горе.

Регион 15.11.2015 | 17:08
Црногорци кренули да опколе режим

Црногорски медији пренели су да је на вечерашњи протест ДФ-а из Берана је према Подгорици кренуло око 60 присталица тог политичког савеза, а протесту ће се придружити и грађани Пљеваља, Бијелог Поља, Мојковца и других црногорских градова.

Грађани Црне Горе већ су почели да се окупљају на Тргу републике а опозициони блок је позвао све да се прикључе како би учествовали у опкољавању институција које су "у власништву шефа режима Мила Ђукановића".

Како су раније најавили лидер опозиције, грађани ће окружити институције а онда формирати ланац око њих.

- Биће то мирни начин да се покаже наш грађански бунт - поручили су из Демократског фронта

МАНДИЋ О ПРОТЕСТИМА: Прво опкољавамо Мила, а онда настављамо и у другим градовима

Упркос томе што је опозиција најавила да ће протест бити миран, полиција је већ најавила да ће реаговати и да после 21 сат, докле су огранизатори нагласили да ће трајати окупљање, одржавање митинга неће бити дозвољено.

Председник Нове српске демократије и посланик Демократског фронта Андрија Мандић уочи протеста у Подгорици наводи да неће одустати од борбе и да масовна окупљања тек следе.

"Прво ћемо опколити и ослободити заробљене институције које у ропству држи црногорски диктатор Мило Ђукановић. То ће бити наша прва порука власти и грађанима, а после тога настављамо да обилазимо све велике градове Црне Горе", наводи Мандић.

(Е.П.К.)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Танко

15.11.2015 16:20

Слабо је то све, мени се чини. Опет ће им полиција бацити шок бомбе и сузавац и воздра ЦГ опозицијо. Дај Боже да гријешим, али су несложни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

контрапункт

15.11.2015 20:16

Проблем је што је Мило многе купио радним мјестима у администрацији и јавним предузећима. Исто као и Миле у Републици Српској. А све, тоне ли тоне односно готово је. Ливада је. Држе ситуацију на инсулину помоћу кредита однсоно прања прљавих пара из бијелог свијета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МН

15.11.2015 22:16

Црногорске заставе само реда ради...

ОДГОВОРИТЕ