Crnogorci krenuli da opkole režim

Na večerašnji protest Demokratskog fronta u Podgorici, koji počinje od 18 časova, krenuli su danas građani iz cele Crne Gore.

Region 15.11.2015 | 17:08
Crnogorci krenuli da opkole režim

Crnogorski mediji preneli su da je na večerašnji protest DF-a iz Berana je prema Podgorici krenulo oko 60 pristalica tog političkog saveza, a protestu će se pridružiti i građani Pljevalja, Bijelog Polja, Mojkovca i drugih crnogorskih gradova.

Građani Crne Gore već su počeli da se okupljaju na Trgu republike a opozicioni blok je pozvao sve da se priključe kako bi učestvovali u opkoljavanju institucija koje su "u vlasništvu šefa režima Mila Đukanovića".

Kako su ranije najavili lider opozicije, građani će okružiti institucije a onda formirati lanac oko njih.

- Biće to mirni način da se pokaže naš građanski bunt - poručili su iz Demokratskog fronta

MANDIĆ O PROTESTIMA: Prvo opkoljavamo Mila, a onda nastavljamo i u drugim gradovima

Uprkos tome što je opozicija najavila da će protest biti miran, policija je već najavila da će reagovati i da posle 21 sat, dokle su ogranizatori naglasili da će trajati okupljanje, održavanje mitinga neće biti dozvoljeno.

Predsednik Nove srpske demokratije i poslanik Demokratskog fronta Andrija Mandić uoči protesta u Podgorici navodi da neće odustati od borbe i da masovna okupljanja tek slede.

"Prvo ćemo opkoliti i osloboditi zarobljene institucije koje u ropstvu drži crnogorski diktator Milo Đukanović. To će biti naša prva poruka vlasti i građanima, a posle toga nastavljamo da obilazimo sve velike gradove Crne Gore", navodi Mandić.

(E.P.K.)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Tanko

15.11.2015 16:20

Slabo je to sve, meni se čini. Opet će im policija baciti šok bombe i suzavac i vozdra CG opozicijo. Daj Bože da griješim, ali su nesložni.

ODGOVORITE
Name

kontrapunkt

15.11.2015 20:16

Problem je što je Milo mnoge kupio radnim mjestima u administraciji i javnim preduzećima. Isto kao i Mile u Republici Srpskoj. A sve, tone li tone odnosno gotovo je. Livada je. Drže situaciju na insulinu pomoću kredita odnsono pranja prljavih para iz bijelog svijeta.

ODGOVORITE
Name

MN

15.11.2015 22:16

Crnogorske zastave samo reda radi...

ODGOVORITE