Терориста прије покоља прошао кроз Грчку

Грчки министар унутрашњих послова Никос Тоскас издао је сопштење у којем наводи да је један од нападача из Париза, код којег је пронађен сиријски пасош, ушао у Грчку преко острва Лерос у октобру, преноси АП.

Свијет 14.11.2015 | 20:51
Терориста прије покоља прошао кроз Грчку

Тоскас је саопштење издао након што је објављено да је код једног од погинулих нападача из Париза пронађен пасош Сирије.

"Саопштавамо да је власник пасоша прошао кроз острво Лерос 3. октобра, где је идентификован према правилима ЕУ. Не знамо да ли је пасош оверен и у другим земљама кроз које је он вероватно прошао. Трудићемо се колико можемо да осигурамо безбедност наше земље и Европе", наводи се у саопштењу.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мд

14.11.2015 19:56

Наравно није пао са кисом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

15.11.2015 03:26

Када сам написао да међу избеглицама има сигурно и теториста које безбедносне службе Републике СРБије требају да открију и да је њихова дужност и обавеза да обрате пажњу ко све пролази преко наше земље многи су коментатори као "миротворци" мој писање дочекали на нож не желећи да знају шта може да се деси и њима и њиховој дјеци. Зло које су терористи починили у Паризу могло је задесити било који други град у Европи и свијету. Хвала Богу због свог сиромаштва и политике коју води СРБију нико не схваћа озбиљно па ни терористи којима СРБија барем за сада није интересантна све док се наши домаћи муслимански екстремисти и терористи не врате са ратишта из Сирије и Ирака на КиМ, Македонију, Рашку и БиХ. Садашњи терористички напади У Паризу послужиће само тајним владарима из сенке за "оправдано" одузимање и укидање и оно мало слободе која је народу преостала после терористичког напада у Њујорку 11 Септембра. Жао ми је недужног народа који страда у терористичким нападима муслимански екстремиста због јавног рада својих политички вођа. Али шта можемо кад тако мора бити. У Светом Писму или Библији стоји написано да због греха народни вођа испушта цијели народ. Молимо се зато Богу да се не нађемо у погрешно време на погрешном мјесту!