Terorista prije pokolja prošao kroz Grčku

Grčki ministar unutrašnjih poslova Nikos Toskas izdao je sopštenje u kojem navodi da je jedan od napadača iz Pariza, kod kojeg je pronađen sirijski pasoš, ušao u Grčku preko ostrva Leros u oktobru, prenosi AP.

Svijet 14.11.2015 | 20:51
Terorista prije pokolja prošao kroz Grčku

Toskas je saopštenje izdao nakon što je objavljeno da je kod jednog od poginulih napadača iz Pariza pronađen pasoš Sirije.

"Saopštavamo da je vlasnik pasoša prošao kroz ostrvo Leros 3. oktobra, gde je identifikovan prema pravilima EU. Ne znamo da li je pasoš overen i u drugim zemljama kroz koje je on verovatno prošao. Trudićemo se koliko možemo da osiguramo bezbednost naše zemlje i Evrope", navodi se u saopštenju.

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Md

14.11.2015 19:56

Naravno nije pao sa kisom

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

15.11.2015 03:26

Када сам написао да међу избеглицама има сигурно и теториста које безбедносне службе Републике СРБије требају да открију и да је њихова дужност и обавеза да обрате пажњу ко све пролази преко наше земље многи су коментатори као "миротворци" мој писање дочекали на нож не желећи да знају шта може да се деси и њима и њиховој дјеци. Зло које су терористи починили у Паризу могло је задесити било који други град у Европи и свијету. Хвала Богу због свог сиромаштва и политике коју води СРБију нико не схваћа озбиљно па ни терористи којима СРБија барем за сада није интересантна све док се наши домаћи муслимански екстремисти и терористи не врате са ратишта из Сирије и Ирака на КиМ, Македонију, Рашку и БиХ. Садашњи терористички напади У Паризу послужиће само тајним владарима из сенке за "оправдано" одузимање и укидање и оно мало слободе која је народу преостала после терористичког напада у Њујорку 11 Септембра. Жао ми је недужног народа који страда у терористичким нападима муслимански екстремиста због јавног рада својих политички вођа. Али шта можемо кад тако мора бити. У Светом Писму или Библији стоји написано да због греха народни вођа испушта цијели народ. Молимо се зато Богу да се не нађемо у погрешно време на погрешном мјесту!