"Хари Потер" добио звијезду на стази славних

Британски глумац Данијел Редклиф, најпознатији по улози Харија Потера у филмовима о младом чаробњаку, добио је своју звезду на холивудској стази славних.

Забава 14.11.2015 | 16:00
"Хари Потер" добио звијезду на стази славних

Британски глумац Данијел Редклиф, најпознатији по улози Харија Потера у филмовима о младом чаробњаку, коју је тумачио од "Камена мудрости" из 2001. до "Реликвија смрти" из 2011, добио је своју звезду на холивудској стази славних.

Млади глумац, који је са 11 година закорачио у свет филма улогом неустрашивог дечака са ожиљком муње на челу, рекао је да је веома срећан што може да се бави глумом.

"Ако имате прилику да радите у овом послу, чисто статистички, спадате у најсрећније људе на планети", изјавио је Редклиф, истичући да "никада неће престати да се осећа срећним" због тога.

Од када је завршио са снимањем саге о Харију Потеру 2011, 26-годишњи Британац је играо у неколико филмова као што су "Жена у црном" и "Рогови" и у позоришним представама "Еqуус" и "Како успети у послу без по муке".

Публика ће ускоро моћи да га види и у научнофантастичном хорору "Вицтор Франкенстеин" који ће почети да се приказује у биоскопима од 25. новембра.

Новости

Коментари / 0

Оставите коментар