"Hari Poter" dobio zvijezdu na stazi slavnih

Britanski glumac Danijel Redklif, najpoznatiji po ulozi Harija Potera u filmovima o mladom čarobnjaku, dobio je svoju zvezdu na holivudskoj stazi slavnih.

Zabava 14.11.2015 | 16:00
"Hari Poter" dobio zvijezdu na stazi slavnih

Britanski glumac Danijel Redklif, najpoznatiji po ulozi Harija Potera u filmovima o mladom čarobnjaku, koju je tumačio od "Kamena mudrosti" iz 2001. do "Relikvija smrti" iz 2011, dobio je svoju zvezdu na holivudskoj stazi slavnih.

Mladi glumac, koji je sa 11 godina zakoračio u svet filma ulogom neustrašivog dečaka sa ožiljkom munje na čelu, rekao je da je veoma srećan što može da se bavi glumom.

"Ako imate priliku da radite u ovom poslu, čisto statistički, spadate u najsrećnije ljude na planeti", izjavio je Redklif, ističući da "nikada neće prestati da se oseća srećnim" zbog toga.

Od kada je završio sa snimanjem sage o Hariju Poteru 2011, 26-godišnji Britanac je igrao u nekoliko filmova kao što su "Žena u crnom" i "Rogovi" i u pozorišnim predstavama "Equus" i "Kako uspeti u poslu bez po muke".

Publika će uskoro moći da ga vidi i u naučnofantastičnom hororu "Victor Frankenstein" koji će početi da se prikazuje u bioskopima od 25. novembra.

Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar