Младен Босић: У БиХ недостаје повјерења

Предсједник СДС и замјеник предсједавајућег Представничког дома Парламента БиХ Младен Босић је данас у Мостару, на конференцији "Консензус о преуређењу политичког система 20 година послије Дејтона - реалност или заваравање?", рекао да је главни проблем недостатак повјерења у БиХ и да је ова питања немогуће ријешити док се на неки начин не отопле односи међу народима и политичким факторима.

Босна и Херцеговина 13.11.2015 | 22:53
Младен Босић: У БиХ недостаје повјерења

Он је истакао да треба отопити лед неповјерења који је на снази у БиХ већ 25 година.

Босић је рекао да ће подржати било који договор Хрвата и Бошњака у ФБиХ када је ријеч о избору хрватског и бошњачког члана Предсједништва БиХ, истичући да српске странке остају при ставу да се члан Предсједништва БиХ из Републике Српске бира на директан начин и да умјесто "Србин" пише "један"

Такав став су изнијели и предсједници ПДП и СНСД-а.

Босић је навео да ће српски представници прихватити свако рјешење Бошњака и Хрвата ако оно није на штету Републике Српске.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

све сте народу узели

13.11.2015 14:18

Нема овом народу живота док ови десетогидишњи диктатори и богаташи не оду са власти, можете ви причати шта желите народ ће кренути бјежати из БиХ као сада Сиријци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

носталгија

13.11.2015 15:28

Да се мозе зивјети од прослости сви би се градјани вратили у прослост,на залост будуцност нам је јако црна и неизвјесна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОЈ МЛАДЕНЕ

13.11.2015 21:59

КАКВОГ ПОВЈЕРЕЊА, ПОШТЕЊА НЕДОСТАЈЕ МЛАДЕНЕ, ПОШТЕЊЕМ СЕ ДРЖАВА ПРАВИ МА КАКО СЕ ЗВАЛА, НИЈЕ МАХАТМА КРАО ИНДИЈУ КАД ЈЕ ПРАВИО НИ МАНДЕЛА ЈУЖНУ АФРИКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

14.11.2015 07:44

Ја....поштењачино, доћи ће те и ви на власт некад, па ће мо вас виђети на дијелу, а онда ће те се извлачит како је предходна власт све упропастила, и тако у круг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

контрапункт

15.11.2015 15:00

Не лупетај, наравно да је ова садашња власт све поравнала. И како сад даље. Хајде ти преузни власт па да видимо шта ћеш направити!