Видео: Е, мој Квинси! Није ти ово НБА, већ Европа!

Милер: 'Ало, судија, тајм-аут! Кошаркаши из НБА лиге по доласку у Европу највише проблема имају са привикавањем на другачија правила игре, а изузетак није ни Звездин Квинси Милер.

Кошарка 13.11.2015 | 12:20
Видео: Е, мој Квинси! Није ти ово НБА, већ Европа!

Крилни центар Црвене звезде, који је стигао на Мали Калемегдан из Денвер Нагетса, највише проблема има са правилом да мора да тапне лопту пре првог корака, што је и најчешћа грешка новајлија у европског кошарци, али је Квинси ипак због нечег другог дошао у центар пажње.

Милер је са 22 поена (6/10 за два, 3/8 за три), шест скокова, три блокаде и две украдене био најзаслужнији за веома важну победу српског шампиона на гостовању Бајерну у Минхену, а средином последње деонице био је актер комичне ситуације.

Момак из Чикага успео је да се избори за дефанзивни скок поред Душка Савановића, пошто је у паду пригрлио лопту, али је затим затражио тајм-аут и искрено био у шоку када му арбитри нису услишили захтев, а ова његова реакција изазвала је осмехе у Ауди дому.

"Навикавам се и даље на игру у Европи иако има проблема, трудим се да се што пре уиграм и навикнем на другачија правила", искрен је Милер.