Видео: Умјесто велике журке, умало велика трагедија!

Лоренцо спржио леву ногу на мотору! Нови шампион Мото ГП шампионата доживео озбиљну повреду на прослави титуле на родној Мајорки!

Остали спортови 14.11.2015 | 14:20
Видео: Умјесто велике журке, умало велика трагедија!

Славље на Мајорки поводом титуле Хорхеа Лоренца у недавно завршеном Мото ГП шампионату умало да се претвори у трагедију. Велика журка је трајала кратко, пошто је нови шампион доживео незгоду.

Лоренцо је око 18.00 часова допутовао на родну Мајорку где су га на аеродрому дочекале на стотине присталица. План је био да шампион на својој Јамахи предводи караван са око 300 мотора и осталих навијача који су били у аутомобилима и аутобусима, до центра града где је планирана велика журка.

Међутим, шпански возач је доживео озбиљну незгоду када је сео на мотор и чим је додао гас дошло је до курцшлуса у којем је Лоренцо извукао дебљи крај пошто му је врео ваздух из мотора нанео опекотине по левој нози. Лоренцо је одмах скочио са мотора уз болну гримасу, а потом је одшепао да му се укаже лекарска помоћ.

Лоренцу је повређна нога завијена и није био у стању да предовди караван на мотору већ је био смештен у комби на челу колоне.

Коментари / 0

Оставите коментар