Video: Umjesto velike žurke, umalo velika tragedija!

Lorenco spržio levu nogu na motoru! Novi šampion Moto GP šampionata doživeo ozbiljnu povredu na proslavi titule na rodnoj Majorki!

Ostali sportovi 14.11.2015 | 14:20
Video: Umjesto velike žurke, umalo velika tragedija!

Slavlje na Majorki povodom titule Horhea Lorenca u nedavno završenom Moto GP šampionatu umalo da se pretvori u tragediju. Velika žurka je trajala kratko, pošto je novi šampion doživeo nezgodu.

Lorenco je oko 18.00 časova doputovao na rodnu Majorku gde su ga na aerodromu dočekale na stotine pristalica. Plan je bio da šampion na svojoj Jamahi predvodi karavan sa oko 300 motora i ostalih navijača koji su bili u automobilima i autobusima, do centra grada gde je planirana velika žurka.

Međutim, španski vozač je doživeo ozbiljnu nezgodu kada je seo na motor i čim je dodao gas došlo je do kurcšlusa u kojem je Lorenco izvukao deblji kraj pošto mu je vreo vazduh iz motora naneo opekotine po levoj nozi. Lorenco je odmah skočio sa motora uz bolnu grimasu, a potom je odšepao da mu se ukaže lekarska pomoć.

Lorencu je povređna noga zavijena i nije bio u stanju da predovdi karavan na motoru već je bio smešten u kombi na čelu kolone.

Komentari / 0

Ostavite komentar