Партизан: У игри је и Медо Камара?!

Везисти Болтона на лето истиче уговор, не игра у Енглеској, а црно-бели траже играча баш његових карактеристика.

Фудбал 14.11.2015 | 12:00
Партизан: У игри је и Медо Камара?!

Окупљање генерације 2010! Тако би могао да гласи назив за предстојећи прелазни рок у Партизану, пошто нови спортски директор Ивица Илиев жели само проверене играче, оне који су, пре пет година, са црно-белима играли Лигу шампиона и освојили дуплу круну у Србији. Зато је већ контактирао Владимира Стојковића, велике су шансе да врати Марка Јовановића, а осим њих двојице све чешће се на Топчидерском брду помиње име – Мохамеда Камаре (28).

Везиста из Сијера Леонеа један је од играча који фигурира као потенцијално појачање Партизана, иако у овом тренутку није прва опција. Додуше, Ивица Илиев не заборавља начин на који је популарни Медо играо за црно-беле и отуда је у појединим разговорима са сарадницима предложио и његово ангажовање. Што не би требало да буде проблем са финансијске стране, јер Камари на лето истиче уговор са Болтоном и он већ на ову зиму може да преговара са заинтересованим клубовима.

Ако се уопште одлучи за Меда, олакшавајућа околност црно-белима би била чињеница да он ове сезоне не игра за Болтон, па би га Енглези сигурно пустили само да га скину са платног списка. Мада, управо сазнање да је ван такмичарског ритма може да буде упозорење за челнике Партизана. Да ли им је потребан фудбалер који је последњи такмичарски сусрет одиграо 14. марта у првенству Израела, носећи дрес Макабија из Хаифе, где је боравио на шестомесечној позајмици?

Оно што је сигурно јесте да црно-бели траже профил играча као што је Медо Камара: брз, агресиван, способан да "затвори" прилазе голу и покрене екипу, јер је утисак да је управо "крви на терену" недостајало Партизану ове јесени. Штавише, помиње се да би чак двојица задњих везних могла ове зиме да дођу у Хумску 1, уз голмана, штопера или штопере и вероватно двојицу нападача.

Коментари / 0

Оставите коментар