Partizan: U igri je i Medo Kamara?!

Vezisti Boltona na leto ističe ugovor, ne igra u Engleskoj, a crno-beli traže igrača baš njegovih karakteristika.

Fudbal 14.11.2015 | 12:00
Partizan: U igri je i Medo Kamara?!

Okupljanje generacije 2010! Tako bi mogao da glasi naziv za predstojeći prelazni rok u Partizanu, pošto novi sportski direktor Ivica Iliev želi samo proverene igrače, one koji su, pre pet godina, sa crno-belima igrali Ligu šampiona i osvojili duplu krunu u Srbiji. Zato je već kontaktirao Vladimira Stojkovića, velike su šanse da vrati Marka Jovanovića, a osim njih dvojice sve češće se na Topčiderskom brdu pominje ime – Mohameda Kamare (28).

Vezista iz Sijera Leonea jedan je od igrača koji figurira kao potencijalno pojačanje Partizana, iako u ovom trenutku nije prva opcija. Doduše, Ivica Iliev ne zaboravlja način na koji je popularni Medo igrao za crno-bele i otuda je u pojedinim razgovorima sa saradnicima predložio i njegovo angažovanje. Što ne bi trebalo da bude problem sa finansijske strane, jer Kamari na leto ističe ugovor sa Boltonom i on već na ovu zimu može da pregovara sa zainteresovanim klubovima.

Ako se uopšte odluči za Meda, olakšavajuća okolnost crno-belima bi bila činjenica da on ove sezone ne igra za Bolton, pa bi ga Englezi sigurno pustili samo da ga skinu sa platnog spiska. Mada, upravo saznanje da je van takmičarskog ritma može da bude upozorenje za čelnike Partizana. Da li im je potreban fudbaler koji je poslednji takmičarski susret odigrao 14. marta u prvenstvu Izraela, noseći dres Makabija iz Haife, gde je boravio na šestomesečnoj pozajmici?

Ono što je sigurno jeste da crno-beli traže profil igrača kao što je Medo Kamara: brz, agresivan, sposoban da "zatvori" prilaze golu i pokrene ekipu, jer je utisak da je upravo "krvi na terenu" nedostajalo Partizanu ove jeseni. Štaviše, pominje se da bi čak dvojica zadnjih veznih mogla ove zime da dođu u Humsku 1, uz golmana, štopera ili štopere i verovatno dvojicu napadača.

Komentari / 0

Ostavite komentar