Партизан: Петрић неће у предсједничку фотељу!

Вазура и Вучелић смењују Поповића?! Кад су лепше вести у питању Андрија Живковић по свему судећи остаје у Хумској.

Фудбал 14.11.2015 | 10:40
Партизан: Петрић неће у предсједничку фотељу!

Зорану Поповићу, по свему судећи, озбиљно се дрма функција у Хумској. Није више ни тајна да поједини бивши играчи смишљају како би могли да изведу "пуч" на црно-белој страни Топчидерског брда, а сада се чини да је председник Партизана изгубио и подршку најближих сарадника. Према писању Курира, чак је и генерални директор Милош Вазура окренуо леђа Поповићу, кога наводно и из клуба убеђују да се сам повуче због "приватних обавеза". У тој варијанти место првог човека клуба преузео би неко од садашњих потпредседника Милорад Вучелић или Војкан Недић, мада постоји и опција, најмање реална, да до избора новог председника црно-беле води трочлана комисија.

Председник сигурно неће бити Гордан Петрић, који се у јавности појавио као решење "опозиције" у Партизану. Међутим, у интервјуу за Спортски журнал он наводи да је окренут тренерској професији, а и да не мисли да су бивши играчи најбољи пикови за послове у организационом сектору.

"Хвала и (Ђорђу) Томићу и свима који имају лепо мишљење о мени, али председник не треба да буде бивши играч. Врло тешко може да се пронађе некадашњи играч који може нормално да обавља председничку функцију... Није то у нашој крви... Ми имамо другачији темперамент", каже Петрић за Журнал и додаје да је цеби поставио циљ - озбиљан клуб у коме ће бити тренер у року од две године или место помоћника у стручном штабу Партизана.

Кад су лепше вести у питању, из штампе издвајамо интервју Милоша Вазуре за Вечерње новости у коме генерални директор црно-белих јасно одговара на питање о статусу Андрије Живковића.

"Андријин отац је дао изјаву да остаје до јуна у Партизану и ту смо добили све одговоре. Оно што ми можемо да урадимо јесте да Живковићу понудимо продужетак сарадње и то ћемо сигурно учинити", рекао је Вазура, иако је питање какав би интерес у томе пронашли Живковићеви менаџери, власници 75 одсто његовог уговора, када се зна да по новим прописима Уефе процената више не сме да буде што би за клуб било идеално, али не и за фудбалерове заступнике.

Вазура је такође прокоментарисао и одласке неколико искуснијих играча због којих су навијачи добрано замерили новој управи Партизана. Вазура пак одговорност пребацује на претходнике.

"У случају Лазовића није крив ни Данко, а ни ми, већ бивша управа. Нисмо га ми отерали или продали, направљен је такав уговор да он може да иде у сваком тренутку. Владимиру Волкову је истекла уговорна обавеза са нама, покушали смо да задржимо Николе Дринчића, док је код продаје Бранка Илића у том тренутку то била процена струке".

Коментари / 0

Оставите коментар