Partizan: Petrić neće u predsjedničku fotelju!

Vazura i Vučelić smenjuju Popovića?! Kad su lepše vesti u pitanju Andrija Živković po svemu sudeći ostaje u Humskoj.

Fudbal 14.11.2015 | 10:40
Partizan: Petrić neće u predsjedničku fotelju!

Zoranu Popoviću, po svemu sudeći, ozbiljno se drma funkcija u Humskoj. Nije više ni tajna da pojedini bivši igrači smišljaju kako bi mogli da izvedu "puč" na crno-beloj strani Topčiderskog brda, a sada se čini da je predsednik Partizana izgubio i podršku najbližih saradnika. Prema pisanju Kurira, čak je i generalni direktor Miloš Vazura okrenuo leđa Popoviću, koga navodno i iz kluba ubeđuju da se sam povuče zbog "privatnih obaveza". U toj varijanti mesto prvog čoveka kluba preuzeo bi neko od sadašnjih potpredsednika Milorad Vučelić ili Vojkan Nedić, mada postoji i opcija, najmanje realna, da do izbora novog predsednika crno-bele vodi tročlana komisija.

Predsednik sigurno neće biti Gordan Petrić, koji se u javnosti pojavio kao rešenje "opozicije" u Partizanu. Međutim, u intervjuu za Sportski žurnal on navodi da je okrenut trenerskoj profesiji, a i da ne misli da su bivši igrači najbolji pikovi za poslove u organizacionom sektoru.

"Hvala i (Đorđu) Tomiću i svima koji imaju lepo mišljenje o meni, ali predsednik ne treba da bude bivši igrač. Vrlo teško može da se pronađe nekadašnji igrač koji može normalno da obavlja predsedničku funkciju... Nije to u našoj krvi... Mi imamo drugačiji temperament", kaže Petrić za Žurnal i dodaje da je cebi postavio cilj - ozbiljan klub u kome će biti trener u roku od dve godine ili mesto pomoćnika u stručnom štabu Partizana.

Kad su lepše vesti u pitanju, iz štampe izdvajamo intervju Miloša Vazure za Večernje novosti u kome generalni direktor crno-belih jasno odgovara na pitanje o statusu Andrije Živkovića.

"Andrijin otac je dao izjavu da ostaje do juna u Partizanu i tu smo dobili sve odgovore. Ono što mi možemo da uradimo jeste da Živkoviću ponudimo produžetak saradnje i to ćemo sigurno učiniti", rekao je Vazura, iako je pitanje kakav bi interes u tome pronašli Živkovićevi menadžeri, vlasnici 75 odsto njegovog ugovora, kada se zna da po novim propisima Uefe procenata više ne sme da bude što bi za klub bilo idealno, ali ne i za fudbalerove zastupnike.

Vazura je takođe prokomentarisao i odlaske nekoliko iskusnijih igrača zbog kojih su navijači dobrano zamerili novoj upravi Partizana. Vazura pak odgovornost prebacuje na prethodnike.

"U slučaju Lazovića nije kriv ni Danko, a ni mi, već bivša uprava. Nismo ga mi oterali ili prodali, napravljen je takav ugovor da on može da ide u svakom trenutku. Vladimiru Volkovu je istekla ugovorna obaveza sa nama, pokušali smo da zadržimo Nikole Drinčića, dok je kod prodaje Branka Ilića u tom trenutku to bila procena struke".

Komentari / 0

Ostavite komentar