Пековић: Да је Џонс дошао раније...

...скор би био много бољи! И овако смо две победе далеко од горњег дома АБА лиге..."Почео сам да трчим. Али, још сам далеко од пуног тренинга. Надам се да ћу за месец дана моћи да играм", осврнуо се искусни центар на своје здравствено стање.

 

Кошарка 13.11.2015 | 13:00
Пековић: Да је Џонс дошао раније...

Никола Пековић се опоравља од операције Ахилове тетиве. Уз опоравак он обавља и дужност председника Кошаркашког клуба Партизан, а у разговору за Спортски журнал истакао је да очекује да Партизан сада када је комплетиран ускоро пређе у "горњи дом" АБА лиге.

"Победа против Будућности ме је много обрадовала. Да је Џонс дошао раније верујем да би скор већ сада био бољи, али и сада кад смо се комплетирали горњи дом није предалеко. Са две победе хватамо прикључак. Предстоји нам неколико утакмица код куће у којима ћемо покушати да поправимо биланс. Оптимиста сам, ипак, треба имати стрпљења, време је битан фактор резултата" истакао је Пековић за Спортски журнал.

Искусни центар се осврнуо и на игре Немање Бјелице у Минесоти.

"Немања максимално испуњава оно што се од њега тражи и добре бројке су последица тога. Отворила му се прилика, тренер има поверења у њега, коцкице се слажу њему у прилог", каже Пековић.

Претходних дана се појавила информација да ће постати играч Индијане.

"Ту вест сам прочитао вероватно пар часова пре вас. Али, не знам ништа о томе. Позвао сам менаџера да видим да ли има основа, за сад ни он нема таквих назнака. Уосталом, ко би сада узео повређеног играча, углавном сви траже некога ко би одмах могао да се укључи и донесе прогрес. Почео сам да трчим. Али, још сам далеко од пуног тренинга. Надам се да ћу за месец дана моћи да играм", закључио је Пековић.

Коментари / 0

Оставите коментар