Peković: Da je Džons došao ranije...

...skor bi bio mnogo bolji! I ovako smo dve pobede daleko od gornjeg doma ABA lige..."Počeo sam da trčim. Ali, još sam daleko od punog treninga. Nadam se da ću za mesec dana moći da igram", osvrnuo se iskusni centar na svoje zdravstveno stanje.

 

Košarka 13.11.2015 | 13:00
Peković: Da je Džons došao ranije...

Nikola Peković se oporavlja od operacije Ahilove tetive. Uz oporavak on obavlja i dužnost predsednika Košarkaškog kluba Partizan, a u razgovoru za Sportski žurnal istakao je da očekuje da Partizan sada kada je kompletiran uskoro pređe u "gornji dom" ABA lige.

"Pobeda protiv Budućnosti me je mnogo obradovala. Da je Džons došao ranije verujem da bi skor već sada bio bolji, ali i sada kad smo se kompletirali gornji dom nije predaleko. Sa dve pobede hvatamo priključak. Predstoji nam nekoliko utakmica kod kuće u kojima ćemo pokušati da popravimo bilans. Optimista sam, ipak, treba imati strpljenja, vreme je bitan faktor rezultata" istakao je Peković za Sportski žurnal.

Iskusni centar se osvrnuo i na igre Nemanje Bjelice u Minesoti.

"Nemanja maksimalno ispunjava ono što se od njega traži i dobre brojke su posledica toga. Otvorila mu se prilika, trener ima poverenja u njega, kockice se slažu njemu u prilog", kaže Peković.

Prethodnih dana se pojavila informacija da će postati igrač Indijane.

"Tu vest sam pročitao verovatno par časova pre vas. Ali, ne znam ništa o tome. Pozvao sam menadžera da vidim da li ima osnova, za sad ni on nema takvih naznaka. Uostalom, ko bi sada uzeo povređenog igrača, uglavnom svi traže nekoga ko bi odmah mogao da se uključi i donese progres. Počeo sam da trčim. Ali, još sam daleko od punog treninga. Nadam se da ću za mesec dana moći da igram", zaključio je Peković.

Komentari / 0

Ostavite komentar