Форже: Сви хоће да буду у Новаковој кожи!

Ги Форже, бивши француски тенисер и капитен Дејвис куп репрезентације, рекао је да би сви желели да буду у кожи Новака Ђоковића.

Тенис 14.11.2015 | 09:00
Форже: Сви хоће да буду у Новаковој кожи!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић игра незапамћену сезону у 2015. години која конкурише за најбољу у историји тог спорта.

Ђоковић је освојио десет трофеја из 14 одиграних финала, међу којима су три Грен слема и рекордних шест Мастерс турнира.

Одавно је осигурао крај године на првој позицији, а од недеље ће имати прилику да дође до још једног пехара јер брани титулу на Завршном Мастерсу у Лондону.

„Мислим да му људи завиде. Сви људи, они који играју, али и они који воле тенис би желели да се нађу у кожи Новака Ђоковића који је у стању да лети по терену. Некада је готово немогуће победити га са основне линије“, рекао је Форже.

Он се потом осврнуо и на полуфинале Мастерса у Паризу против Стана Вавринке, када је Швајцарац једини успео да му узме сет на турниру.

„Вавринка је покушао све, али је у неким случајевима Ђоковић враћао лоптице и одмах покретао контранападе“, додао је Француз.

Коментари / 0

Оставите коментар