Forže: Svi hoće da budu u Novakovoj koži!

Gi Forže, bivši francuski teniser i kapiten Dejvis kup reprezentacije, rekao je da bi svi želeli da budu u koži Novaka Đokovića.

Tenis 14.11.2015 | 09:00
Forže: Svi hoće da budu u Novakovoj koži!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra nezapamćenu sezonu u 2015. godini koja konkuriše za najbolju u istoriji tog sporta.

Đoković je osvojio deset trofeja iz 14 odigranih finala, među kojima su tri Gren slema i rekordnih šest Masters turnira.

Odavno je osigurao kraj godine na prvoj poziciji, a od nedelje će imati priliku da dođe do još jednog pehara jer brani titulu na Završnom Mastersu u Londonu.

„Mislim da mu ljudi zavide. Svi ljudi, oni koji igraju, ali i oni koji vole tenis bi želeli da se nađu u koži Novaka Đokovića koji je u stanju da leti po terenu. Nekada je gotovo nemoguće pobediti ga sa osnovne linije“, rekao je Forže.

On se potom osvrnuo i na polufinale Mastersa u Parizu protiv Stana Vavrinke, kada je Švajcarac jedini uspeo da mu uzme set na turniru.

„Vavrinka je pokušao sve, ali je u nekim slučajevima Đoković vraćao loptice i odmah pokretao kontranapade“, dodao je Francuz.

Komentari / 0

Ostavite komentar