Прлаиновић: Дугујем много Партизану…!

Он је уз Про Реко најбитнији клуб у свету ватерпола! “Партизан највећу утакмицу игра ове сезоне, али ван базена” истиче Филип Филиповић.

Остали спортови 11.11.2015 | 11:40
Прлаиновић: Дугујем много Партизану…!

Партизан гостује Про Реку у среду од 19.15 сати, а то ће бити прилика за Филипа Филиповића, Андрију Прлаиновића и Душана Мандића да се суоче са својим бившим клубом. Андрија Прлаиновић истиче да много дугује црно-белима.
“За мене ће то бити посебан меч. Провео сам пет година у том клубу коме дугујем много. Тамо сам одрастао и као човек и као играч. Освојио сам толико тога. Било је јако лепо, стекао сам пријатеље за цео живот тамо. Да будем искрен осећам се помало тужно јер не волим да гледам Партизан који није компетитиван у Лиги шампиона. То је, уз Про Реко, најбитнији клуб у свету ватерпола”, рекао је Прлаиновић, а преноси сајт Теленорд.ит.

Прлаиновић је додао да се нашалио с Владимиром Вујасиновићем када је видео да је најбржи у базену.
“Питао сам га да ли и он игра против нас. У веома је доброј форми. Насмејао се на ту шалу. Мислим да сам имао много среће да играм са њим у тиму. Један је од највећих играча у историји ватерпола”, рекао је Прлаиновић.

Његов саиграч Филип Филиповић такође истиче лошу финансијску ситуацију у Партизану.
"Далеко је Партизан од оног пута којим је млео све пред собом, поготово када сам отишао из клуба. Момци су имали све сјајне сезоне. Ни после освајања Европске титуле, клуб није нашао начин да се финансијски обезбеди, врати дугове, регулише обавезе према бившим и тадашњим играчима. Данас ниједан од њих није више члан екипе. Мислим да највећу утакмицу Партизан игра ове сезоне, али не у базену. То је борба за опстанак. Не у Лиги шампиона, не у првенству, већ за опстанак и даље постојање", истакао је Филиповић.

Коментари / 0

Оставите коментар