Украдени точкови са паркираног возила

У сарајевском насељу Ступ украдени су точкови са паркираног аутомобила марке Пеугеот. Крађа се десила током ноћи са понедјељка на уторак испред зграде Тибра.

Босна и Херцеговина 10.11.2015 | 11:07
Украдени точкови са паркираног возила

Редакцији Клиxа се јавио власник аутомобила који је казао да је бесмислено говорити како је живот у Сарајеву сигуран све док се дешавају овакве крађе.

"Шта год да кажу о безбједности у граду лажу, синоћ и точкове украли. Полицији је уредно пријављено, а они су само слегли раменима и рекли 'Шта ћеш пријатељу кад их тужиоци пуштају'. То је срамота", рекао је огорчени власник аутомобила.

Додао је да се овакве крађе често дешавају испред зграда на Ступу, те да је срамота да на 10.000 становника колико живи у новоизграђеним стамбеним зградама нема полицијска станица у близини.

"У Хаџићима има мање становника, а имају полицијску станицу. Мора се под хитно нешто урадити, сагледати реално стање, а не причати напамет и говорити да је овдје сигурно живјети. Не знамо хоћемо ли моћи на посао отићи док не дођемо до паркинга јер не знамо хоћемо ли затећи аутомобил на паркинг мјесту", казао је читатељ Клиxа.

(Клиx.ба)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

зито

10.11.2015 10:19

Пријатељу , боље да си се пожалио пјевачком друштву , добио би неку информацију !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако сте хтјели

10.11.2015 11:37

Тако сте хтјели. Нису вам Срби ваљали, Југославија и онакав миран зивот, сад трпите своје и стране држављане и руљу која вам се довукла у град. Брига нас за вас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

10.11.2015 12:58

Кани се јефтиног ревизионизма, погледај истини у оци једног дана, бит ћеш бољи човјек. А лопова и ауто-мафије има свуда по БиХ, они заједно раде и не гледају ко је ко, несто попут политичара, ако ме схваташ...

Name

Баја

10.11.2015 14:37

Имају два лопова,један из буца потока а други из буљакова,добро познати лопови за дјелове.

ОДГОВОРИТЕ