Ukradeni točkovi sa parkiranog vozila

U sarajevskom naselju Stup ukradeni su točkovi sa parkiranog automobila marke Peugeot. Krađa se desila tokom noći sa ponedjeljka na utorak ispred zgrade Tibra.

Bosna i Hercegovina 10.11.2015 | 11:07
Ukradeni točkovi sa parkiranog vozila

Redakciji Klixa se javio vlasnik automobila koji je kazao da je besmisleno govoriti kako je život u Sarajevu siguran sve dok se dešavaju ovakve krađe.

"Šta god da kažu o bezbjednosti u gradu lažu, sinoć i točkove ukrali. Policiji je uredno prijavljeno, a oni su samo slegli ramenima i rekli 'Šta ćeš prijatelju kad ih tužioci puštaju'. To je sramota", rekao je ogorčeni vlasnik automobila.

Dodao je da se ovakve krađe često dešavaju ispred zgrada na Stupu, te da je sramota da na 10.000 stanovnika koliko živi u novoizgrađenim stambenim zgradama nema policijska stanica u blizini.

"U Hadžićima ima manje stanovnika, a imaju policijsku stanicu. Mora se pod hitno nešto uraditi, sagledati realno stanje, a ne pričati napamet i govoriti da je ovdje sigurno živjeti. Ne znamo hoćemo li moći na posao otići dok ne dođemo do parkinga jer ne znamo hoćemo li zateći automobil na parking mjestu", kazao je čitatelj Klixa.

(Klix.ba)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

zito

10.11.2015 10:19

Prijatelju , bolje da si se požalio pjevačkom društvu , dobio bi neku informaciju !

ODGOVORITE
Name

Tako ste htjeli

10.11.2015 11:37

Tako ste htjeli. Nisu vam Srbi valjali, Jugoslavija i onakav miran zivot, sad trpite svoje i strane državljane i rulju koja vam se dovukla u grad. Briga nas za vas!

ODGOVORITE
Name

Bosanac

10.11.2015 12:58

Kani se jeftinog revizionizma, pogledaj istini u oci jednog dana, bit ćeš bolji čovjek. A lopova i auto-mafije ima svuda po BiH, oni zajedno rade i ne gledaju ko je ko, nesto poput političara, ako me shvataš...

Name

Baja

10.11.2015 14:37

Imaju dva lopova,jedan iz buca potoka a drugi iz buljakova,dobro poznati lopovi za djelove.

ODGOVORITE