Адријано: Не желе да будем нови Кака или Пато!

Бразилац из напада Милана Луиз Адријано каже да није уплашен због чињенице да је велики број његових земљака обежио историју 'росонера', преноси Гоал.цом.

Фудбал 11.11.2015 | 08:00
Адријано: Не желе да будем нови Кака или Пато!

Током своје славне историје тим са Сан Сира имао је неколико великих играча из Бразила у својој историји, од Кафу преко Каке, па све до Роналда и Пата.

"Не постоји никакав терет. Тако се осећам од првог дана, веома комотно, а за тако нешто је заслужан сјајан пријем који сам имао по доласку. Мислим да не очекују од мене да постанем нови Кака или Алешандре Пато. Желе да будем нови Луиз Адирјано", сматра бивши центарфор Шахтјора.

Двадесетосмогодишњи Адријано стигао је у Италију после девет година у вишеструком шампиона Украјине, а за долазак у тим Синише Михајловића каже да му је остварење сна.

"Невероватан осећај, као да ми се сан одвијао у глави. Имао сам неколико циљева у својој каријери, желео сам да напустим Шахтјор... Ово је највећи изазов за мене, прилика да уђем у историју Милана. Желим да дам све од себе за Милан, за титуле...", закључио је Адријано.

Коментари / 0

Оставите коментар