Adrijano: Ne žele da budem novi Kaka ili Pato!

Brazilac iz napada Milana Luiz Adrijano kaže da nije uplašen zbog činjenice da je veliki broj njegovih zemljaka obežio istoriju 'rosonera', prenosi Goal.com.

Fudbal 11.11.2015 | 08:00
Adrijano: Ne žele da budem novi Kaka ili Pato!

Tokom svoje slavne istorije tim sa San Sira imao je nekoliko velikih igrača iz Brazila u svojoj istoriji, od Kafu preko Kake, pa sve do Ronalda i Pata.

"Ne postoji nikakav teret. Tako se osećam od prvog dana, veoma komotno, a za tako nešto je zaslužan sjajan prijem koji sam imao po dolasku. Mislim da ne očekuju od mene da postanem novi Kaka ili Alešandre Pato. Žele da budem novi Luiz Adirjano", smatra bivši centarfor Šahtjora.

Dvadesetosmogodišnji Adrijano stigao je u Italiju posle devet godina u višestrukom šampiona Ukrajine, a za dolazak u tim Siniše Mihajlovića kaže da mu je ostvarenje sna.

"Neverovatan osećaj, kao da mi se san odvijao u glavi. Imao sam nekoliko ciljeva u svojoj karijeri, želeo sam da napustim Šahtjor... Ovo je najveći izazov za mene, prilika da uđem u istoriju Milana. Želim da dam sve od sebe za Milan, za titule...", zaključio je Adrijano.

Komentari / 0

Ostavite komentar