И. Илиџа: Из љубоморе потегао нож?

Мевлудин Дугоња (44) из Хаџића ухапшен је јуче у кафићу "Рале" у општини Источна Илиџа због сумње да је ножем убо конобарицу у том угоститељском објекту Далиборку Р.

Република Српска 10.11.2015 | 09:45
И. Илиџа: Из љубоморе потегао нож?

Према непотврђеним информацијама, Дугоња је већ дуже вријеме био у вези са Далиборком, а могући мотив напада је љубомора. Шта се тачно збило и зашто је потегао нож на несрећну жену, биће познато након полицијске истраге.

Из Центра јавне безбједности Источно Сарајево, наводећи иницијале, јуче су рекли да је Д. Р. задобила повреде у предјелу врата и рамена.

"Повријеђена је одмах превезена у Клинички центар Касиндо у Сарајеву, гдје је збринута и задржана на лијечењу " - казали су у ЦЈБ Источно Сарајево.

Из полиције јуче нису износили више детаља о овом случају.

Извор близак истрази испричао је да је осумњичени ухапшен у поменутом кафићу убрзо након инцидента.

"Током претреса објекта пронађен је и нож за који полиција сумња да је њиме повријеђена конобарица" - казао је извор "Гласа Српске".

Како се сазнаје, Далиборка је јуче оперисана у болници Касиндо, али упркос нашим напорима, до закључења овог броја "Гласа Српске" није добијено више информација о њеном здравственом стању.

За које кривично дјело се осумњичени терет надлежни дежурни тужилац одредиће након изношења мишљења љекара о степену повреда Д. Р.

"Зависно од тога о каквим повредама се ради овај напад може се оквалификовати као кривично дјело тешка тјелесна повреда или покушај убиства " - казао је извор.

Полиција из Источног Сарајева испитала је осумњиченог и против њега ће бити законом предузете мјере.

У кафићу "Рале" у Источној Илиџи јуче нису одговарали на наше позиве како бисмо добили више детаља о инциденту.

Казна

Уколико Мевлудину Дугоњићу буде стављено на терет кривично дјело тешка тјелесна повреда, према Кривичном закону РС може добити казну затвора од шест мјесеци до пет година. Уколико му се на терет стави покушај убиства, могућа казна затвора је знатно већа.

(Глас Српске)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мд

10.11.2015 12:06

Далиборка и Мевлудин

ОДГОВОРИТЕ
Name

мд

10.11.2015 18:13

Није ми је ни зао сто је тразила то је и добила

Name

мевлида

23.03.2017 19:04

Сто је тразила добила је растурила му брак и породицу родила сањим цурицу направила двоју сјеротињу.Јјадна дјеца, мало јој је за такву куцку не треба га осудит.

ОДГОВОРИТЕ