I. Ilidža: Iz ljubomore potegao nož?

Mevludin Dugonja (44) iz Hadžića uhapšen je juče u kafiću "Rale" u opštini Istočna Ilidža zbog sumnje da je nožem ubo konobaricu u tom ugostiteljskom objektu Daliborku R.

Republika Srpska 10.11.2015 | 09:45
I. Ilidža: Iz ljubomore potegao nož?

Prema nepotvrđenim informacijama, Dugonja je već duže vrijeme bio u vezi sa Daliborkom, a mogući motiv napada je ljubomora. Šta se tačno zbilo i zašto je potegao nož na nesrećnu ženu, biće poznato nakon policijske istrage.

Iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, navodeći inicijale, juče su rekli da je D. R. zadobila povrede u predjelu vrata i ramena.

"Povrijeđena je odmah prevezena u Klinički centar Kasindo u Sarajevu, gdje je zbrinuta i zadržana na liječenju " - kazali su u CJB Istočno Sarajevo.

Iz policije juče nisu iznosili više detalja o ovom slučaju.

Izvor blizak istrazi ispričao je da je osumnjičeni uhapšen u pomenutom kafiću ubrzo nakon incidenta.

"Tokom pretresa objekta pronađen je i nož za koji policija sumnja da je njime povrijeđena konobarica" - kazao je izvor "Glasa Srpske".

Kako se saznaje, Daliborka je juče operisana u bolnici Kasindo, ali uprkos našim naporima, do zaključenja ovog broja "Glasa Srpske" nije dobijeno više informacija o njenom zdravstvenom stanju.

Za koje krivično djelo se osumnjičeni teret nadležni dežurni tužilac odrediće nakon iznošenja mišljenja ljekara o stepenu povreda D. R.

"Zavisno od toga o kakvim povredama se radi ovaj napad može se okvalifikovati kao krivično djelo teška tjelesna povreda ili pokušaj ubistva " - kazao je izvor.

Policija iz Istočnog Sarajeva ispitala je osumnjičenog i protiv njega će biti zakonom preduzete mjere.

U kafiću "Rale" u Istočnoj Ilidži juče nisu odgovarali na naše pozive kako bismo dobili više detalja o incidentu.

Kazna

Ukoliko Mevludinu Dugonjiću bude stavljeno na teret krivično djelo teška tjelesna povreda, prema Krivičnom zakonu RS može dobiti kaznu zatvora od šest mjeseci do pet godina. Ukoliko mu se na teret stavi pokušaj ubistva, moguća kazna zatvora je znatno veća.

(Glas Srpske)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Md

10.11.2015 12:06

Daliborka i Mevludin

ODGOVORITE
Name

md

10.11.2015 18:13

Nije mi je ni zao sto je trazila to je i dobila

Name

mevlida

23.03.2017 19:04

Sto je trazila dobila je rasturila mu brak i porodicu rodila sanjim curicu napravila dvoju sjerotinju.Jjadna djeca, malo joj je za takvu kucku ne treba ga osudit.

ODGOVORITE