Илиев: Ко покаже карактер - остаће!

Спортски директор Партизана каже да увелико ради на припреми зимског прелазног рока.

Фудбал 10.11.2015 | 20:00
Илиев: Ко покаже карактер - остаће!

Од екипе која се налазила на корак од пласмана у Лигу шампиона, Партизан је спао на борбу за Топ 4 позицију у српској Суперлиги, што је и логично после само две победе у последњих 10 кола.

Како се из викенда у викенд повећава бодовни заостатак за водећом Црвеном звездом (тренутно износи 21 бод), сценарио предновогодишње "чистке" професионалног погона постаје све реалнији.

Спортски директор Ивица Илиев у понедељак је после састанка клупског руководства најавио да ће се играчи до краја јесењег дела сезоне налазити на својеврсној аудицији.

"Карактер играча је сада на највећем испиту. Морају да схвате да је то кључ њихове будућности у клубу. Ко покаже да је победник, може да размишља о ономе што следи у Партизану", рекао је Илиев, а преносе "Вечерње новости".

Он је појаснио да су два полувремена утакмице у Јагодини - 2:2 (2:0), прави пример онога како Партизан не треба, односно треба да изгледа.

"У другом полувремену се показало да има материјала, а прво заиста не бих да коментаришем, јер је било на нивоу неких претходних".

Илиев истиче да је увек било кризних периода, али да је ово што се сада догађа "превише".

У сваком случају, састав ће током децембра и јануара претрпети доста промена.

"Увелико радим на прелазном року, али из разумљивих разлога не могу да говорим о именима".

Партизану до празничне паузе остаје да одигра још осам утакмица - пет у Суперлиги, једну у Купу (осмина финала) и две у Лиги Европе, где има изгледе да се пласира у наредну фазу такмичења.

Коментари / 0

Оставите коментар