Српски фудбалери пред меч са Чесима...

Дрес репрезентације увек највећи мотив! Најбољи српски фудбалери окупили су се данас у Старој Пазови и започели припреме за пријатељски меч против Ческе - први који ће изабраницима селектора Радована Ћурчића послужити за уигравање пред старт квалификација за Мундијал у Русији.

Фудбал 10.11.2015 | 18:00
Српски фудбалери пред меч са Чесима...

Србија квалификације почиње у септембру наредне године, а до тада ће одиграти серију пријатељских утакмица.

"Пружа нам се прилика да потврдимо добру форму, коју смо исказали током септембра и октобра. Нама је јако жао што нисмо успели да се пласирамо на Европско првенство, али сада пред собом имамо прилику да се на миру "престројимо" за наредне квалификације", рекао је један од најискуснијих репрезентативаца Зоран Тошић.

Први нападач националног тима Александар Митровић поручио је да, упркос томе што је наредни меч пријатељски, неће недостајати мотивације.

"Кад год се игра у националном дресу мотива увек има. Пред нама су нове квалификације и то време треба искористити да се што боље припремимо".

Сличног је мишљења и везни фудбалер Лука Миливојевић.

"Није тешко наћи мотив када се игра за државни тим. Сви увек желимо да играмо у националном дресу", рекао је Миливојевић.

Србија ће други пут откад је постала самостална држава играти у Чешкој, претходно, у првом мечу под тим именом, у августу 2006. године славила је у Ухерском Храдишту са 3:1, головима Данка Лазовића, Александра Тришовића и Марка Пантелића.

Утакмица измедју Чешке и Србије игра се у петак од 20.30 сати на стадиону "Витковице арена" у Острави.

Коментари / 0

Оставите коментар