Srpski fudbaleri pred meč sa Česima...

Dres reprezentacije uvek najveći motiv! Najbolji srpski fudbaleri okupili su se danas u Staroj Pazovi i započeli pripreme za prijateljski meč protiv Česke - prvi koji će izabranicima selektora Radovana Ćurčića poslužiti za uigravanje pred start kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Fudbal 10.11.2015 | 18:00
Srpski fudbaleri pred meč sa Česima...

Srbija kvalifikacije počinje u septembru naredne godine, a do tada će odigrati seriju prijateljskih utakmica.

"Pruža nam se prilika da potvrdimo dobru formu, koju smo iskazali tokom septembra i oktobra. Nama je jako žao što nismo uspeli da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, ali sada pred sobom imamo priliku da se na miru "prestrojimo" za naredne kvalifikacije", rekao je jedan od najiskusnijih reprezentativaca Zoran Tošić.

Prvi napadač nacionalnog tima Aleksandar Mitrović poručio je da, uprkos tome što je naredni meč prijateljski, neće nedostajati motivacije.

"Kad god se igra u nacionalnom dresu motiva uvek ima. Pred nama su nove kvalifikacije i to vreme treba iskoristiti da se što bolje pripremimo".

Sličnog je mišljenja i vezni fudbaler Luka Milivojević.

"Nije teško naći motiv kada se igra za državni tim. Svi uvek želimo da igramo u nacionalnom dresu", rekao je Milivojević.

Srbija će drugi put otkad je postala samostalna država igrati u Češkoj, prethodno, u prvom meču pod tim imenom, u avgustu 2006. godine slavila je u Uherskom Hradištu sa 3:1, golovima Danka Lazovića, Aleksandra Trišovića i Marka Pantelića.

Utakmica izmedju Češke i Srbije igra se u petak od 20.30 sati na stadionu "Vitkovice arena" u Ostravi.

Komentari / 0

Ostavite komentar