"Ћеро, могу силикони, али за шест мјесеци"

"Нисам дозволила Анастасији да стави силиконе зато што је млада. Када буде пунолетна, сама ће о томе одлучити", каже Цеца.

Србија 06.11.2015 | 21:37
"Ћеро, могу силикони, али за шест мјесеци"

Након што се Анастасија Ражнатовић у јавности појавила у хаљини изразито дубоког деколтеа, и након што је изразила жељу да угради силиконе, њена мајка Светлана Цеца Ражнатовић каже:

"Нисам дозволила Анастасији да стави силиконе зато што је млада. Када буде пунолетна, сама ће о томе одлучити", каже Цеца.

"Њено пунолетство је у мају следеће године и, верујте ми, ја се тада ништа нећу питати " - додаје кроз смех певачица Светлана - Цеца Ражнатовић.

Цеца каже да јој је чудно зашто је медијима толико интересантно и битно шта и у ком моменту раде њена деца.

"Иако никада нисам разумела зашто се о Вељку и Анастасији толико пише и прича, временом је то престало да ми смета. Сада ме уопште не занима, нека пише ко шта хоће" - закључује певачица помирљиво.

А, њена ћерка Анастасија Ражнатовић врло је активна на друштвеним мрежама и сваки њен корак пропраћен је будним оком Цециних фанова.

Тако је било и у јуну ове године, када су се на друштвеним мрежама нашли коментари да је Цецина наследница ставила силиконе у уста.

Лепотица која све више подсећа на мајку рекла је тада да уста није кориговала.

О изгледу своје мезимице Цеца говори у суперлативу:

- Једино могу да кажем да је моје дете лепо као анђео. Младо, лепо и згодно!

Сигурни смо да ће се Анастасија одушевити када чује шта је Цеца поручила ћерки за силиконе, јер је ћерка фолк диве за „Блиц“ већ изјавила да би волела да их угради.

 

Иначе, Цеца се на традиционалном снимању новогодишњег програма код Палме у Јагодини појавила у пратњи брата од ујака Милана Маринковића.

Будући да је он у последње време у медијима актуелан због веза са бројним лепотицама, Цеца је прокоментарисала старлете које га свакодневно облећу.

- Свако има право на избор, ни ја нисам волела да се мени мешају, па се не мешам ни деци ни брату. Што бих ја Милану бранила да се забавља са старлетама. И оне су нечија деца - рекла је Цеца.

Анастасија у стабилној вези

Цецина наследница је годину и шест месеци у стабилној вези са Костадином Терзићем, сином Звездана Терзића. Цеца је неколико пута изјавила да подржава Анастасијин избор.

"Она је добра девојка и, као и свака мајка, желим да ми дете буде срећно. Уколико је она срећна, ја сам још срећнија. Са породицом Терзић смо кућни пријатељи. Деца су им дивна и лепо васпитана" - рекла је Цеца.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хух

06.11.2015 21:57

Од будале може отпасти само исто то.

ОДГОВОРИТЕ