"Ćero, mogu silikoni, ali za šest mjeseci"

"Nisam dozvolila Anastasiji da stavi silikone zato što je mlada. Kada bude punoletna, sama će o tome odlučiti", kaže Ceca.

Srbija 06.11.2015 | 21:37
"Ćero, mogu silikoni, ali za šest mjeseci"

Nakon što se Anastasija Ražnatović u javnosti pojavila u haljini izrazito dubokog dekoltea, i nakon što je izrazila želju da ugradi silikone, njena majka Svetlana Ceca Ražnatović kaže:

"Nisam dozvolila Anastasiji da stavi silikone zato što je mlada. Kada bude punoletna, sama će o tome odlučiti", kaže Ceca.

"Njeno punoletstvo je u maju sledeće godine i, verujte mi, ja se tada ništa neću pitati " - dodaje kroz smeh pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović.

Ceca kaže da joj je čudno zašto je medijima toliko interesantno i bitno šta i u kom momentu rade njena deca.

"Iako nikada nisam razumela zašto se o Veljku i Anastasiji toliko piše i priča, vremenom je to prestalo da mi smeta. Sada me uopšte ne zanima, neka piše ko šta hoće" - zaključuje pevačica pomirljivo.

A, njena ćerka Anastasija Ražnatović vrlo je aktivna na društvenim mrežama i svaki njen korak propraćen je budnim okom Cecinih fanova.

Tako je bilo i u junu ove godine, kada su se na društvenim mrežama našli komentari da je Cecina naslednica stavila silikone u usta.

Lepotica koja sve više podseća na majku rekla je tada da usta nije korigovala.

O izgledu svoje mezimice Ceca govori u superlativu:

- Jedino mogu da kažem da je moje dete lepo kao anđeo. Mlado, lepo i zgodno!

Sigurni smo da će se Anastasija oduševiti kada čuje šta je Ceca poručila ćerki za silikone, jer je ćerka folk dive za „Blic“ već izjavila da bi volela da ih ugradi.

 

Inače, Ceca se na tradicionalnom snimanju novogodišnjeg programa kod Palme u Jagodini pojavila u pratnji brata od ujaka Milana Marinkovića.

Budući da je on u poslednje vreme u medijima aktuelan zbog veza sa brojnim lepoticama, Ceca je prokomentarisala starlete koje ga svakodnevno obleću.

- Svako ima pravo na izbor, ni ja nisam volela da se meni mešaju, pa se ne mešam ni deci ni bratu. Što bih ja Milanu branila da se zabavlja sa starletama. I one su nečija deca - rekla je Ceca.

Anastasija u stabilnoj vezi

Cecina naslednica je godinu i šest meseci u stabilnoj vezi sa Kostadinom Terzićem, sinom Zvezdana Terzića. Ceca je nekoliko puta izjavila da podržava Anastasijin izbor.

"Ona je dobra devojka i, kao i svaka majka, želim da mi dete bude srećno. Ukoliko je ona srećna, ja sam još srećnija. Sa porodicom Terzić smo kućni prijatelji. Deca su im divna i lepo vaspitana" - rekla je Ceca.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Huh

06.11.2015 21:57

Od budale može otpasti samo isto to.

ODGOVORITE