Партизанов нови плејмејкер стиже из Финске?!

Црно-бели преговарају са искусним плејмејкером Џамаром Вилсоном.

Кошарка 07.11.2015 | 09:00
Партизанов нови плејмејкер стиже из Финске?!

Кошаркаши Партизана у суботу од 21 час хали Пионир дочекују лидера АБА лиге, подгоричку Будућност. Иако су гости објективно фаворити, црно-бели немају намеру да се предају, већ желе да дођу до трећег тријумфа и побегну из доњег дела табеле.

Стратег Партизана Петар Божић са пуно респекта је говорио о наредном ривалу црно-белих.
"Они су екипа која игра разноврсно и која има добро попуњен састав са по неколико квалитетних играча на свакој позицији. За нас је ово друга утакмица по реду са екипама које по стању на табели и квалитету имају улогу фаворита. Ипак, ми морамо да жељу која сутра мора бити оргомна искористимо за борбеност и енергију коју смо на моменте показивали и у претходним мечевима. Чека нас тежак посао али играчи и ја ћемо дати све од себе да пробамо да направимо изненађење", истакао је Божић и напоменуо да клуб преговара са једним играчем.

Вечерње новости сазнају да је у питању Американац са финским пасошем Џамар Вилсон, а уколико преговори буду успешни, у Хумску би стигао из француског Руена. Вилсон је репрезентативац Финске, а јавност у нашој земљи са његовим квалитетима могла је да се упозна недавно на Евробаскету, пошто је против селекције Србије постигао 15 поена.

Коментари / 0

Оставите коментар