Partizanov novi plejmejker stiže iz Finske?!

Crno-beli pregovaraju sa iskusnim plejmejkerom Džamarom Vilsonom.

Košarka 07.11.2015 | 09:00
Partizanov novi plejmejker stiže iz Finske?!

Košarkaši Partizana u subotu od 21 čas hali Pionir dočekuju lidera ABA lige, podgoričku Budućnost. Iako su gosti objektivno favoriti, crno-beli nemaju nameru da se predaju, već žele da dođu do trećeg trijumfa i pobegnu iz donjeg dela tabele.

Strateg Partizana Petar Božić sa puno respekta je govorio o narednom rivalu crno-belih.
"Oni su ekipa koja igra raznovrsno i koja ima dobro popunjen sastav sa po nekoliko kvalitetnih igrača na svakoj poziciji. Za nas je ovo druga utakmica po redu sa ekipama koje po stanju na tabeli i kvalitetu imaju ulogu favorita. Ipak, mi moramo da želju koja sutra mora biti orgomna iskoristimo za borbenost i energiju koju smo na momente pokazivali i u prethodnim mečevima. Čeka nas težak posao ali igrači i ja ćemo dati sve od sebe da probamo da napravimo iznenađenje", istakao je Božić i napomenuo da klub pregovara sa jednim igračem.

Večernje novosti saznaju da je u pitanju Amerikanac sa finskim pasošem Džamar Vilson, a ukoliko pregovori budu uspešni, u Humsku bi stigao iz francuskog Ruena. Vilson je reprezentativac Finske, a javnost u našoj zemlji sa njegovim kvalitetima mogla je da se upozna nedavno na Evrobasketu, pošto je protiv selekcije Srbije postigao 15 poena.

Komentari / 0

Ostavite komentar