Бошковић објавио списак за СП без највећих звијезда!

Селектор српских рукометашица Саша Бошковић објавио је шири списак играчица за Светско првенство које се у децембру игра у Данској.

Остали спортови 05.11.2015 | 22:45
Бошковић објавио списак за СП без највећих звијезда!

На списку који је послат Светској рукометној федерацији налази се 28 рукометашица међу којима нису највеће звезде – Андреа Лекић, Сања Дамњановић, Катарина Томашевић и Драгана Цвијић.

Њих четири су пре неколико месеци објавиле да више неће играти за репрезентацију док је Бошковић селектор, а челници Рукометног савеза Србије најавили су да ће покушати да их натерају да се предомисле, али очигледно у томе нису успели.

На списку се налазе: Јована Рисовић, Ана Качаревић, Нина Колунџић , Јелена Живковић, Сања Радосављевић, Тимеа Рабата , Милица Ранчић, Сања Рајовић, Марија Петровић, Јелена Агбаба, Катарина Крпеж, Тамара Жарковић, Жељка Николић, Маја Луковић, Јована Стоиљковић, Биљана Банделије, Јелена Трифуновић, Ивана Филиповић, Марија Обрадовић, Јована Ковачевић, Катарина Лишчевић, Дијана Радојевић, Тамара Георгијев, Ивана Пријовић, Јелена Живковић, Андјела Јањушевић, Дијана Штевин и Марина Дмитровић.

Светско првенство биће одржано у Данској од 5. до 22. децембра, а репрезентација Србије ће играти у групи А, у Хернингу, са Данском, Мађарском, Црном Гором, Јапаном и Тунисом.

Коментари / 0

Оставите коментар