Bošković objavio spisak za SP bez najvećih zvijezda!

Selektor srpskih rukometašica Saša Bošković objavio je širi spisak igračica za Svetsko prvenstvo koje se u decembru igra u Danskoj.

Ostali sportovi 05.11.2015 | 22:45
Bošković objavio spisak za SP bez najvećih zvijezda!

Na spisku koji je poslat Svetskoj rukometnoj federaciji nalazi se 28 rukometašica među kojima nisu najveće zvezde – Andrea Lekić, Sanja Damnjanović, Katarina Tomašević i Dragana Cvijić.

Njih četiri su pre nekoliko meseci objavile da više neće igrati za reprezentaciju dok je Bošković selektor, a čelnici Rukometnog saveza Srbije najavili su da će pokušati da ih nateraju da se predomisle, ali očigledno u tome nisu uspeli.

Na spisku se nalaze: Jovana Risović, Ana Kačarević, Nina Kolundžić , Jelena Živković, Sanja Radosavljević, Timea Rabata , Milica Rančić, Sanja Rajović, Marija Petrović, Jelena Agbaba, Katarina Krpež, Tamara Žarković, Željka Nikolić, Maja Luković, Jovana Stoiljković, Biljana Bandelije, Jelena Trifunović, Ivana Filipović, Marija Obradović, Jovana Kovačević, Katarina Liščević, Dijana Radojević, Tamara Georgijev, Ivana Prijović, Jelena Živković, Andjela Janjušević, Dijana Števin i Marina Dmitrović.

Svetsko prvenstvo biće održano u Danskoj od 5. do 22. decembra, a reprezentacija Srbije će igrati u grupi A, u Herningu, sa Danskom, Mađarskom, Crnom Gorom, Japanom i Tunisom.

Komentari / 0

Ostavite komentar